22 octombrie 2017

Biscuitii Gerble L'Expert Dietetique

In urma cu aproximativ o luna am primit spre tetstare din partea BUZZStore si Gerble Expertul dietetic, biscuiti cu multe fibre, pentru un mic dejun sanatos la birou, atit pentru mine, cit si pentru colegii mei.Biscuitii Gerble Expert Dietetic cu seminte chia - sursa valoroasa de Omega 3 -  sunt crocanti, savurosi si sanatosi. Cu continut redus acizi grasi saturati si sursa de omega 3 (contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol), bogati in fibre. Cu -56% zaharuri si -82% acizi grasi saturati, comparativ cu media biscuitilor de pe piata. Fara coloranti, conservanti (conform reglementarilor in vigoare), faina netratata chimic in timpul depozitarii, arome exclusiv naturale.

GERBLE EXPERT DIETETIC Biscuiti cu miere si susan - Biscuiti bogati in fibre (o portie de 5 biscuiti acopera 22% din aportul zilnic recomandat) cu tarate de grau si fibre de cicoare, cu -38% zaharuri, -56% acizi grasi saturati si -63% sare, comparativ cu media biscuitilor din piata. Fara coloranti si conservanti, arome exclusiv naturale, din faina netratata in timpul stocarii. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos. Beti suficienta apa si faceti miscare regulat pentru a facilita si intretine un tranzit intestinal normal. Fibrele trebuie consumate in cantitate progresiva. Incepeti cu un consum moderat de biscuiti si ulterior puteti creste cantitatea.

GERBLE EXPERT DIETETIC Biscuiti Miere-Castane - Biscuiti cu miere si faina de castane, sursa deomega 3, sursa de vitaminele B6 si B12. Cu -57% zaharuri, -84% acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor din piata, bogati in fibre, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.

 GERBLE EXPERT DIETETIC Biscuiti cu merisoare si germeni de orez - Biscuiti cu merisoare, bogati in vitamina E. Sursa de fibre. Uleiuri vegetale selectionate, nehidrogenate: 100% rapita. -51% zaharuri*. -83% acizi grasi saturati*. *Comparativ cu media biscuitilor din piata. Fara coloranti, fara conservanti (conform legislatiei in vigoare). Din faina netratata chimic in timpul stocarii.

Am facut o trecere in revista a ingredientelor acestor biscuiti (nu-i asa ca de cele mai multe ori, nu ne mai uitam pe etichete?) pentru a vedea de unde le vine savoarea si de unde ne-am obtinut energia diminetilor la birou.Cu cafeluta in fata, cu iaurtul sau pur si simplu doar cu apa alaturi, dupa preferinte, am apasat butonul „START“ al programului de lucru cu mai multa energie si  veselie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu