8 aprilie 2017

Experienta mea cu Schauma Nature Moments Provence Herbs Lavender

Cind imi incep postarile cu "Experienta mea..." cred ca deja va asteptati sa va povestesc despre produsele testate in cadrul campaniilor de testare BUZZStore .
Drept sa va spun nu prea am vrut sa intru in campania de testare a unui sampon pentru ca scalpul meu este destul de sensibil, daca nu folosesc ceea ce trebuie, imediat fac matreata, de care scap cu greu. Dar am spus da provocarii, am fost aleasa, am folosit produsul de o data, de doua, de trei ori si... wow... nu mi-a aparut matreata :)
Samponul miroase subtil, a lavanda, face multa spuma si chiar are efect de volum asupra parului meu, efect ce s-a mentinut si la doua zile dupa spalare.
Schauma Nature Moments Provence Herbs Lavender contine esente de origine 100% naturala, fara coloranti artificiali, fara siliconi. Lavanda, originara din zonele insorite dein Provence a fost utiliyat[ de secole ]n ritualuri de infrumusetare, parfumind parul delicat. ierburile de Provence, un mix inedit de plante aromatice, stimuleaza rezistenta naturala si sanatatea parului.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu