17 mai 2015

Experienta mea cu Pila electronica Scholl Velvel Smooth

Nu cu mult timp in urma, am primit spre testare Pila electronica Scholl Velvet Smooth, deoarece am participat si am fost admisa in campania de testare efectuata de catre BuzzStore si Scholl Romania. (daca doriti sa va inscrieti in comunitatea BuzzStore, o puteti face aici: http://buzzers.ro/invite/a21473532540fccbf1da27946f0c5c13, urmariti campaniile si aplicati pentru testare!)

De ce m-am bucurat ca am intrat in aceasta campanie de testare? Pentru ca intotdeauna mi-a fost rusine cu talpile melein sandalute, vara. Oricit de mult le-as fi ingrijit, mi se parea ca nu pot scapa de pielea ingrosata. Prin utilizarea regulata a acestei pile, Scholl ne-a promis ca vom avea picioare frumoase si catifelate.
Acest lucru este posibil datorita capului rotativ al pilei, care are particule microabrazive cu cristale de diamant, ce permite indepartarea pielii ingrosate in mod delicat, dar eficient.
Pila electronica Scholl Velvet Smooth este foarte usor de folosit si confera siguranta in utilizare, functionind fara lame ascutite si are o oprire de siguranta, care intrerupe aparatul daca este exercitata o presiune mai mare pe piele ( acest lucru mi s-a parut extraordinar, stiut fiind faptul ca la nivelul talpilor pot exista zone extrem de sensibile).
La sfirsit se poate aplica o crema hidratanta ce ofera hidratare intensa, previne uscarea pielii si ajuta la repararea structurilor pielii deteriorate. Ce pot spune dupa ce am utilizat aceasta pila? pot spune ca pila electronica cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth face parte dintr-o gama profesionala dedicata ingrijirii picioarelor acasa si trebuie folosita in rutina zilnica de ingrijire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu