25 martie 2015

Experienta mea cu aspiratorul Philips Performer Expert FC8725/09

Cu ceva timp in urma m-am inscris in comunitatea BUZZStore pentru a testa produse si servicii ( daca doriti, va puteti inscrie accesind link-ul: http://buzzers.ro/invite/a21473532540fccbf1da27946f0c5c13). M-am inscris in campania de testare a noilor generatii de aspiratoare Philips si am avut placuta surpriza de a fi aleasa.
Am primit spre testare aspiratorul Phillips Performer Expert FC8725/09 intr-o cutie ce mi s-a parut imensa si implicit am crezut ca are si o greutate pe masura, dar am avut surpriza sa fie usurel (are 5 kg) si usor de manevrat.
Am studiat fisa aspiratorului care imi spune ca acest aspirator este conceput să atingă performanţă maximă cu clasa de eficienţă energetică A, avind un consum de 650W.


Puterea de aspirare a noului Philips Performer Expert este potentata de duzele de aspirare ce asigură cele mai ridicate rate de aspirare a prafului de pe toate tipurile de podele datorită tehnologiei Airflow Max şi capului de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf. Tehnologia Airflow Max optimizează fluxul de aer, permiţând desfacerea uniformă a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar şi pe măsură ce sacul se umple!
Capul de aspirare TriActiveMax cu acţiuni de curăţare 3 în 1 acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului. 1) Deschide uşor covorul cu talpa specială, pentru a îndepărta praful până în profunzime. 2) Aspiră elemente mari cu orificiul mare din partea frontală. 3) Şterge praful şi murdăria de pe mobilă şi de pe pereţi cu cele două perii laterale.


Capul de aspirare TriActiveZ elimină tot praful şi firimiturile dintr-o mişcare, datorită caracteristicilor sale speciale: (1) Forma unică de Z ghidează praful şi firimiturile mari către canalul de aspirare fără a fi necesară ridicarea capului de aspirare. (2) Canalele laterale curăţă perfect de-a lungul plintelor. (3) Designul fără perie asigură lipsa scamelor şi a părului de pe capul de aspirare.


Mi-a placut tare mult cuplajul Philips SmartLock ce permite capului de aspirare şi tubului telescopic să se conecteze şi deconecteze uşor în timpul curăţării, dar sa ramina "pe pozitii" in timpul aspirarii. SmartLock permite să ajustezi tubul telescopic la lungimea preferată.


Acest tip de aspirator mai are citeva avantaje: panou de comanda electronic pe aparat si pe miner (pentru a regla puterea de aspirare in functie de suprafata aspirata), permite atasarea pe mine a unui suport pentru doua duze, astfel incit sa nu ne intrerupem din activitate si sa le inlocuim usor, dupa necesitate, cuplajul de cauciuc rotativ dintre furtun si aspirator (chiar este usor manevrabil!).La punerea in functiune am avut o surpriza placuta, constatind nivelul redus de zgomot (conform fisei dezvolta doar 78dB).
Am lasat la sfirsit un alt avantaj si anume, filtrul de evacuare HEPA13 si AirSeal care captează chiar şi cel mai fin praf inainte ca aerul să fie evacuat inapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni (tot de la primul aspirat nu am mai remarcat acel miros de praf pe care il lasa vechiul meu aspirator).
Concluzie: Am prezentat toate aceste caracteristici care m-au incintat si care au contribuit la o expeienta foarte placuta si eficienta la aspirare.


2 comentarii:

  1. Imi dau seama din descrierea ta ca este un aspirator super performant. Pentru ca ai testat aspiratorul, am o intrebare. Nu zgarie mobila in timpul aspirarii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, pentru ca duza pe care as folosi-o eu la mobila are peri

      Ștergere