23 iunie 2013

Desert's Mirage

Nu as putea spune care este povestea acestui set... decit ca margelutele Toho s-au cusut parca singure in jurul cristalului Swarovski, vorbind despre caldura nisipurilor si stralucirea soarelui, despre dorinta vietii si Fata Morgana.

Setul este format din colier si cercei. Cerceii sunt micuti si delicati - lungime cu tot cu tortite de 3 cm si au fost realizati prin coaserea margelutelor Toho in jurul unei perlute prin tehnica brickstitch, la care am adaugat si dropsuri cehesti. Tortitele sunt placate cu aur.
Colierul este la baza gitului si a fost realizat  prin tehnica broderiei de margele (Toho, cristal Swarovski, perle naturale) si tehnica sutas (snur sutas si perle seashell).





5 comentarii:

  1. Uaaaau... este fabulos! Extraordinar! Combinatia de culori, de tehnici, lucratura! Impecabil si fara cusur! Felicitari Loredana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc din suflet Moni! cind ma lauzi tu, imi vine sa vin la tine si sa te imbratisez. cum nu pot, iti ofer doar o imbratisare virtuala!

      Ștergere
  2. ;) considera ca imbratisarea e reciproca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lori, nu am intrat de multa vreme pe blogul tau dar am ramas socata. Ai facut niste chestii minunate cu margelute. De multa vreme imi propun sa investesc in toho, dar mi-e teama ca nu pot sa vand produsele pentru ca nu prea stiu pe nimeni care sa poarte bijuterii asa de grandioase. Felicitari si ma bucur ca ti-a iesit asa frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Maddy... sa stii ca toho merita toti banutii pe care ii bagi. te inteleg cind spui de ceea ce si-ar dori clentela. nu e musai sa faci asa de grandios, dar ceva mai micut... iese splendid cu toho.

      Ștergere