11 martie 2019

Un par sanatos cu AVON Advance Techniques Reconstruction

Nu stiu altii cum sunt, dar mie nu imi place sa miste parul pe cap :D adica nu vreau sa simt cum imi ia vintul suvita de par si mi-o trinteste fix in mijlocul privirii, nu vreau par in ochi, in gura, nu vreau sa fiu nevoita sa imi pun tot timpul mina in par ca sa mi-l aranjez. De aceea ma coafez zilnic cu o perie cu aer cald si il fixez cu fixativ. Si pentru ca nu ma vad altfel decit blonda, imi imbunatatesc culoarea cam la 2 luni.
Cum s-ar zice... sunt o scorpie cu parul meu si cu toate astea... il iubesc intr-atit de mult, incit sa incerc sa il protejez cit de mult se poate. Am incercat tot timpul sa folosesc produse de hairstyling profesioniste (la coafor ma duc doar la tuns) - sampoane potrivite, masti hidratante, seruri care protejeaza impotriva caldurii excesive  (v-am spus de ondulatorul cu aer cald, nu?) si atunci cind BUZZStore a anuntat campania, am spus prezent. Cum sa nu o fac, cind stiam ca produsele AVON sunt bune si de-alungul anilor au incercat sa se plieze pe nevoile femeilor, si nu numai.
Pentru aceasta campanie am testat samponul, balsamul si uleiul ser hidratant cu uleiuri de argan si cocos Advance Techniques Reconstruction.


Am folosit samponul si balsamul o data pe saptamina, pentru asa obisnuiesc eu sa ma spal pe cap, iar uleiul de 2 ori pe saptamina - o data dupa spalare si o data pe la mijlocul saptaminii. Dupa aplicarea uleiului nu mi s-a ingrasat parul si am capatat incredere in a-l folosi.Dupa 3 saptamini de folosire, sunt multumita. Nu ma intelegeti gresit... ce va trebui sa tai din par datorita deteriorarii, va trebui taiat, dar am observat ca parul nu se mai deterioreaza la fel de repede ca inainte, deci, consider ca este un pas mare inainte.
Am povestit despre aceste produse si prietenilor mele, carora le-am daruit cite o miniperie oferita cu generozitate de AVON si BUZZStore. A 5a perie am oferit-o fetitei mele, care beneficiaza si ea de tratamentul cu ulei.

Ceea ce vreau sa retineti este ca, daca vreti sa aveti o podoaba capilara sanatoasa, trebuie sa o tratati ca pe ceva foarte pretios, folosind gama Advance Techniques Reconstruction cu uleiuri pretioase de argan si cocos, care hidrateaza si repara in profunzime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu