9 mai 2018

PureColor

Cind am fost anuntata de catre BUZZStore ca am fost selectata pentru a testa o vopsea de par noua, m-am bucurat, pentru ca eu sunt in cautarea acelei nuante de blond-argintiu sau blond-cenusiu pe care sa o pot obtine acasa si care sa se potriveasca cu pigmentul meu natural si cu ceea ce visez eu despre mine, cel putin la acest aspect :)

Apropo, daca vreti sa va inscrieti si sa testati si voi produse sau servicii, o puteti face accesind urmatorul link: aici inscriere pentru testare ,  dar daca va inscrieti nu va garanteaza nimeni participarea la campanii... trebuie sa le urmariti si sa va inscrieti la ele prin completarea unui chestionar de campanie.

... Si am primit coletul de la BUZZStore :) Vreau sa va spun ca ceea ce am remarcat la ultimile campanii la care am fost selectata, a fost atentia realizarii coletelor. Sunt colete dedicate produselor pe care le contin si surprind prin ceva. De exemplu, acest colet m-a surprins prin faptul ca totul era invelit in foita de hirtie subtire de culoare turcoaz  si una galbena. Vedeti cum gesturile mici ne pot surprinde atit de placut??






Mi-au placut si accesoriile cu mesaje funny si motivationale, care au facut deliciul intilnirilor cu prietenele mele.





Aceasta noua gama pentru colorarea parului de la Schwarzkopf, este sub forma de gel care nu curge, cu extract de cactus, ulei de jojoba si aloe vera, care garanteaza o culoare intensa, stralucire sanatoasa, hidratarea parului si are efect antiuscare. Culoarea aleasa de mine a fost 10.21 Baby Blond si ma asteptam sa imi deschida nuanta parului macar cu 1-2 tonuri, dar... nu am remarcat aceasta deschidere a nunatei, in schimb, pot spune ca parul a ramas hidratat si matasos.


 Aceasta experienta a reprezentat inca un motiv pentru a ma intilni cu prietenele mele si a le povesti despre cele 20 de nuante #purecolor.





2 comentarii: