15 august 2015

Experienta mea cu Vodafone si Samsung Galaxy Core Prime

Sunt spre sfirsitul campaniei de testare a produselor si serviciilor Vodafone: internet de mare viteza in reteaua Supernet 4G, aplicatii de divertisment: muzica - Zonga si TV - Seenow, plus smartphone-ul Samsung GALAXY Core Prime, toate acestea prin BUZZStore (test-like-share).
Cu Vodafone am facut cunostinta in 2004 cind mi-am achizitionat primul telefon mobil si primul abonament, iar de atunci am asistat la schimbarile in bine ale acestei companii de telefonie mobila, care astazi a ajuns sa ne ofere o multime de beneficii - putem avea net nelimitat prin Supernet 4G - cea mai buna retea certificata din Romania.
In kit-ul de BUZZ Vodafone, pe linga telefonul Samsung GALAXY Core Prime am primit si 3 vouchere cu acces gratuit 2 luni pentru aplicatia Zonga si 2 vouchere cu acces gratuit in aplicatia Seenow Filme, cu care am bucurat pe citiva dintre prietenii mei.

Telefonul Samsung GALAXY Core Prime este un telefon neasteptat de puternic, avind un procesor Quad Core 1,2GHz, care asigura distractie instant prin camera de 5MP si ecranul de 4,5’’ si are functii din plin - tehnologie 4G, Bluetooth 4.0, Android 4.4.Galaxy Core Prime trece cu brio orice test la care îl vei supune, procesorul quad-core de 1.2 Ghz dând dovadă de versatilitate şi viteze maxime în orice situaţie, alături de cei 8GB memorie internă, ce pot fi folosiţi din plin pentru aplicaţii, poze sau orice altceva vei dori să stochezi.
Ce mi-a placut mie cel  mai mult? - calitatea extraordinara a fotografiei, astfel incit, in vacanta nu am facut fotografii decit cu acest telefon :)

Aplicatiile testate de mine au fost:

Zonga 
Zonga ofera peste 27 de milioane de melodii pe care le poti impartasi prietenilor, poti face playlist-uri , totul la un sunet de o inalta calitate.

Seenow
De la inceput trebuie sa va spun ca traficul national in aceasta aplicatie este gratuit pe smartphone :). Seenow  oferă acces la conţinut de calitate, oriunde şi oricând, indiferent că esti pe drum, în vârful muntelui sau la o cafea cu prietenii tăi, punind la dispozitie cea mai variată ofertă de filme, seriale, canale TV live şi emisiuni înregistrate, împreună cu sport, documentare şi show-uri de lifestyle.

CinemagiaDe acum, ai opţiunea de rezervare şi plată a biletelor la cinematograf direct de pe telefonul mobil. Îţi alegi filmul dorit şi ora de difuzare, apoi alegi şi locurile în sala de cinema. Ulterior, plăteşti biletele.

Pentru accesul în sălile de cinema, utilizatorii nu trebuie decât să scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul biletului, generat automat în momentul plăţii și primit prin SMS. În cadrul cinematografului există două dispozitive dedicate, care permit accesul la film posesorilor de bilete electronice.

MyVodafone

Aceasta aplicatie este extrem de utila pentru capoti obtine o multime de informatii despre si pentru contul tau, iar in plus poti activa extraoptiuni, poti reincarca cartela Vodafone sua poti face plati direct de pe mobil.

NetPerform
Net Perform este o aplicatie care arata: cât trafic de internet ai consumat prin reţeaua mobilă sau Wi-Fi, cât timp ai utilizat servicii de voce, cât trafic de internet îţi consumă aplicaţiile instalate pe telefonul/tableta ta şi un top al acestora în funcţie de volumul de net consumat sau poţi efectua un test de viteză a internetului mobil sau Wi-Fi


Vodafone Meteo
Vodafone Meteo furnizează informatii de la Administratia Natională de Meteorologie (ANM) despre starea actuală a vremii si prognoza pe următoarele 3 zile. Aplicatia îti permite să afli informatii meteorologice în functie de zona în care te afli folosind functia de localizare prin GPS.
 Desi nu am atins niciodata viteza 4G (nu am vazut semnalizarea 4G la date mobile), doar un fugar 3G, pot spune ca pe mobil, viteza de incarcare a datelor este foarte buna.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu