26 noiembrie 2013

Handmade Jewelry Fashion Week Timisoara, 23 noiembrie 2013

Inca nu imi vine a crede ca am participat la acest eveniment. M-am hotarit sa particip fizic cu putine zile inainte, mi-am luat inima in dinti si dusa am fost.
Drum lung mai este pina la Timisoara... 17 ore in care am fost singura cu gindurile mele, in care am inceput sa resimt oboseala ultimelor saptamini de lucru intens, in care am inceput sa traiesc emotia evenimentului ce avea sa inceapa in aproape 2 zile.
... si nu dupa mult i-am intilnit... pe ei, designerii care mi-au incintat privirile de-alungul timpului, cu care am impartasit emotii , idei, sfaturi in mediul online, pe care inainte ii (re)cunosteam doar dupa creatii. Si am avut bucuria sa constat ca sunt oameni minunati, cu care imi doresc sa ma reintilnesc.
Mi-a placut totul (sau aproape totul... nu discut aici despre ceea ce mi-a placut mai putin) si nu pot sa nu ma minunez de cita munca se afla in spatele unui astfel de eveniment, citi oameni au contribuit la realizarea a citorva minute de defilare. Va multumesc dragilor!

In continuare, va las cu citeva fotografii, in pas de defilare:




























19 comentarii:

  1. Bravo,fetelor!Succes si mai departe,si mai vrem povesti,impresii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo,Loredana,felicitari! Bravo si celorlalti participanti si organizatori ! Mai vrem povesti si impresii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim... au fost implicate aprox 80 de persoane. te asteptam la editia viitoare!

      Ștergere
  3. Felicitari , Lori! Ma bucur din tot sufletul pentru tine! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere de munca sa poti sa duci la indeplinire tot ce-ti propui!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari si ma bucur dinsuflet ca ne-am cunoscut ! Sper sa ne revedem candva :) Mult succes in continuare ! Te imbratisez cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Patri! mi-ai bucurat sufletul cu lucrarile tale spectaculoase, plus astepltarea in culise... :) si eu sper sa ne revedem!

      Ștergere
  6. Felicitari ! Ma bucur din suflet ca ne-am cunoscut, sper sa ne revedem candva :) Mult succes in continuare ! Te imbratisez cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari, Lore, tie si celorlate fete participante! Ma bucur mult pentru voi! Succes pe viitor! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim draga Lori! sper sa ne vedem la evenimente d egenul asta... si nu numai!

      Ștergere